Personal training

Wil je meer persoonlijke aandacht door een één op één training, of een smallgroup training? Ook dat is mogelijk bij M Sports. 

Marino Schouten is een zeer ervaren coach, trainer en leraar op martial arts gebied. Met meerdere wereld- en Europese titels aan de muur kent hij de klappen van de zweep. Naast praktijkervaring heeft hij ook de nodige certificaten behaald om zijn klanten optimaal van dienst te kunnen zijn in de dojo.

Wat zijn de voordelen van Personal Training?

– een trainingsprogramma dat afgestemd is op jouw doelen

– een stok achter de deur om écht te komen trainen

– afvallen en/of kracht opbouwen

– mentale gezondheid gaat vooruit door het sneller behalen van jouw doelen

– trainen op een tijdstip wat past in jouw agenda

– 100% persoonlijke aandacht!

Dat Personal Training betaalbaar en laagdrempelig kan zijn, wordt bij M Sports bevestigd. Meld je nu aan voor een sessie en ervaar het zelf. Je bent van harte welkom!

Train je liever met een klein groepje? Neem dan ook contact met ons op. Wij bieden voor een leuke prijs small group trainingen aan. Small group trainingen zijn speciaal voor de sporters, die voorkeur geven aan een kleiner gezelschap, maar toch ook de voordelen willen hebben van meer aandacht.

Wil jij meer weten? Heb jij vragen? Of wil jij je direct aanmelden? Bel (0627044331) of mail (msports@live.nl) ons, dan nemen wij z.s.m. contact op om samen een afspraak te maken.

Wij kijken uit naar je komst!